![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
کسی متونه من را راهنمایی کنه من به احتمال زیاد دو تا پذیرش پی اچ دی فول فاند خواهم گرفت یکی پی اچ دی در دانشگاه آلبرتای کانادا یکی پی اچ دی دانشگاه آکلند نیوزیلند هر دو تا دانشگاه عالی هستند اما تو رشتم نیوزلند زیر پنجاهه انتخاب برام سخت شده و نمیدونم کدوم را انتخاب کنم هدفم مهاجرته و گرفتن اقامت و از طرفی هم یک بار هم برای امریکا ریفیوز شدم اگر کسی بتونه کمکم کنه یه اطلاعات دقیق بهم بده که بتونن تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
2021-09-29 16:30:00 Canada ویزا #پی اچ دی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پی اچ دی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در مورد express entry و PR از طریق تحصیل دارم من تازه وارد کانادا شدم برای پی اچ دی و مدارکم برای express entry آمادست و به نظرم امتیازم خوبه به نظر شما ممکنه PR از طریق دانشجویی بهتر باشه؟
2021-09-07 21:29:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
با یک راهنمایی میخاستم به نظرتون برای فردی با مشخصات زیر چه روشی را جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید؟ فرد ۳۸ ساله ، ۱۰ سال پیش یک پی اچ دی گرفته و ۱۰ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه دارد ۲۵ تا مقاله ISI دارد یک مدرک دکتری دامپزشکی دارد که ۱۵ سال پیش گرفته و باهاش کار نکرده است تشکر
2021-09-10 14:15:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
و روز همگی به خیر من با یه استاد برا پی اچ دی صحبت کردم و بهم گفت اپلای کن الان دارم مقدمات ویزا رو هم مطالعه میکنم برا دکتری فول فاند با خانواده تمکن چقدر مهم هست؟ حداقل چقدر باید باشه تا شانس ویزا بالا بره؟ من سی وی خوبی دارم و ۱۰ تا مقاله q1 دارم مرسی
2021-10-08 04:37:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00 #Canada
لطفا من را راهنمایی نمایید در فایل Client information برای مدارک تحصیلی و ریز نمرات باید ترجمه انگلیسی و اصل فارسی مدارک را باهم قرار بدهیم اینجوری حجم فایل خیلی زیاد میشه من تازه در word با استفاده از compress حجم ها را کاهش میدهم
2021-09-05 16:36:00 #Canada